Ridning med övernattning i flygeln

Flygelkurs

WIRSBO HERRGÅRD OCH RIDCENTER
RIDKURSER VÅREN 2024

FLYGELKURS
De oerhört populära helgkurserna fortsätter även i vår!
Vi börjar kl.17 på fredagen med samling och hästfördelning. Därefter startar vi upp helgen med en föreläsning/clinic kring allt som hör den fantastiska ridkonsten till. På fredagskvällen har ni tillgång till bastun mellan 20 – 22.
Lördag och söndag sker två ridpass, avslut ca kl. 15 på söndagen.
Som vanligt bokar och betalar 1 person för 8 personer
Pris 48 360:- för 8 deltagare

FÖR DIG MED EGEN HÄST
Ta chansen att åka iväg över helgen och fokusera helt på din egen utveckling tillsammans med din häst! Dressyrridning på alla nivåer välkomnas.
I kursen ingår ett enskilt ridpass varje dag (totalt 3st a 30 min, egen framridning sker), uppstallning, föreläsning, tid i spadelen tillsammans med helgens ridkurs. Boende i flygel med självhushåll, frukost ingår.

Du med egen häst gör en separat bokning mot helgens kurs. Vi kan ta emot upp till två deltagare vissa helger med egen häst.
Pris 4290:- per person

Anmälan

bokaridkurs@wirsboherrgard.se

Varmt välkommen!

Våra tränare på helgkurser
Sofhie Hagen

Sofhie Hagen

 

Sofhie har en kandidatexamen i hippologi och har en gedigen internationell erfarenhet från både dressyr och hoppning. Sofhie kommer arbeta på Wirsbo som verksamhetschef och har mångårig erfarenhet av undervisning. 

 

ninni zazzi

ninni zazzi

Ninni är Dipl ridlärare och C- tränare i  dressyr. Min stora passion är att utbilda hästar och ryttare efter deras förutsättningar och mål. Jag arbetade många år på Värmdö Ridklubb och därefter ägde och drev jag Skärgårdens Rid &-friskvårdscenter i 15 år tillsammans med två kollegor. Jag har arbetat som stallchef på polisrytteriet i Stockholm i två år. Där hade jag ansvar för hästar och stall samt utbildningen av hästar och polisryttare. I dag arbetar jag som tränare. Jag har elever mest på Värmdö men åker varje vecka till polisrytteriet och Runsten samt har helgkurser. 

Kicki Ödman

Kicki Ödman

Kicki är examinerad ridlärare SRL II, C-tränare i dressyr, dressyrdomare och har sin egna verksamhet med fokus på utveckling av ryttare och har stor erfarenhet av undervisning.

 

 

 

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Nyhet kurser

Här kan du läsa mer om våra nya kurser