Vi söker Ridlärare!

Wirsbo Herrgård o Ridcenter söker ridlärare

Wirsbo Ridcenter är en av landets häftigaste och framgångsrikaste ridskola där vi erbjuder ridning på hög nivå. Vi erbjuder lektionsridning, ridläger och ridkurser över helg och dag för alla åldrar och nivåer med mycket fokus på grundridning och ryttarens sits för att avancera till en högre nivå. På anläggningen finns de plats för 36 hästar uppdelat på 3 stall och ridskolan har 20 hästar vara 7st är ponnyer. De finns ett stort ridhus på 22x60 med fiberunderlag och 2 ridbanor och härliga miljöer utomhus för ridning och vistelse för hästar och människor samt herrgård med hotellrum, konferenslokaler och restaurang.

Vi har elever som kommer från hela mellan Sverige för få en helhetsupplevelse med mat, boende och RIDNING på högt utbildade och skolade hästar för att ge eleverna de där lilla extra. Vår framgång är att erbjuda ridning på fantastiska hästar i små grupper, och även möjlighet till att få tävla på våra hästar

Nu söker vi Dig som tillsammans med oss vill lyfta verksamheten till en ännu högre nivå.

Du ska sprida glädje och energi och verkligen älska att undervisa och lyfta fram eleverna till en nivå de inte visste fanns. Få elever och hästar att känna sig som superstars.

Du ska även vara engagerad och ta ansvara över dina arbetsuppgifter, gilla ordning och reda och att ha roligt på jobbet.

Då vi har en bred och säsongsvarierande verksamhet får Du räkna med att hjälpa till i herrgården- och ridcentrets alla delar då det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet utav att undervisa och att du är aktiv ryttare, gärna dressyr. Du ska även ha ridlärarutbildning lägst SRL 1 eller annan likvärdig utbildning.

I tjänsten ingår undervisning, utbildning av hästar, stalltjänst och övriga arbetsuppgifter.

Tillträde enligt ök med 6 månaders provanställning. Tjänsten är 100%. Lön enligt ök.

Vill Du veta mer? Kontakta vår verksamhetschef för ridcentret: Jessica Falk Lukkaroinen via mail jessica@wirsboridcenter.se eller telefon 073-525 87 52.

Skicka ansökan med CV och personligt brev senast 1 maj till info@wirsboherrgard.se

Afternoon Ride

75 minuters dressyrträning på välutbildad häst

med trevlig fikastund i ridhusets mysiga cafe efter ridpasset

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Dags att börja på ridskola?

Här hittar du all information om vår ridskola.

MISSA INTE ERBJUDANDEN
OCH NYHETER FRÅN OSS

Ge oss din e-postadress så får du våra bästa erbjudanden och senaste nyheter.