Unna dig en ridupplevelse

Ridupplev­elser

På Wirsbo Ridcenter erbjuder vi ridupplevelser av skilda slag och omfattning. Allt från en timmes ridtur till sådana som sträcker sig över flera dagar med övernattning. Vi kan erbjuda en unik kombination av boende, mat och rekreation i herrgårdsmiljö och en ridanläggning i toppklass. Detta gör att många gärna åker en bit extra för att besöka oss och våra kurser är väldigt populära och blir snabbt fullbokade.

För att boka en ridupplevelse så mail då

bokaridkurs@wirsboherrgard.se

Dagkurs

Ridning och lunch

I våra dagkurser som erbjuds på vardagar så ingår det två ridpass á 60 min och enklare lunch med kaffe. Vi börjar med ett ridpass på förmiddagen, äter lunch och kör ett ridpass till efter lunchen. Upplägg på ridpass görs upp med er som ryttare i grupper på upp till fyra personer, fler efter överenskommelse.

Afternoon Ride

Ridning och fika

75 minuters ridpass för två till fyra personer. Upplägg på ridpass görs upp med er som ryttare. Efter avslutat ridpass blir det enklar fika i vårt mysiga cafe.

Flygelkurs

Ridning med övernattning i hästflygeln

En underbar helg med fantastisk ridning. Här bor ni i hästflygeln och ni ansvarar själva för all mat. Det ingår 4 ridpass. Kurser finns både vardagar och helger.

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Nyhet kurser

Här kan du läsa mer om våra nya kurser