Ridning och lunch

Dagkurs

I våra dagkurser ingår två ridpass á 60 min och enklare lunch med kaffe.

Vi börjar med ett ridpass på förmiddagen, äter lunch och kör ett ridpass till efter lunchen. Upplägg på ridpass görs upp med er som ryttare i grupper på upp till fyra personer.

Pris: 1 650:-/person

Betalning sker via faktura som skickas ut till beställaren tillsammans med bokningsbekräftelse.

Anmälan

Dagkurser erbjuds endast på vardagar

Välkommen att maila din bokningsförfrågan till

bokaridkurs@wirsboherrgard.se

Varmt välkommen!

Våra tränare på helgkurser
Jessica Falk

Jessica Falk

Jessica är examinerad ridlärare SRL III, C-tränare i dressyroch arbetar på Wirsbo som verksamhetschef och har mångårig erfarenhet av undervisning. Har tävlat i hoppning upp till 130 och fälttävlan lätt klass men nu aktiv i dressyr på MsvA nivå.

ninni zazzi

ninni zazzi

Ninni är Dipl ridlärare och C- tränare i  dressyr. Min stora passion är att utbilda hästar och ryttare efter deras förutsättningar och mål. Jag arbetade många år på Värmdö Ridklubb och därefter ägde och drev jag Skärgårdens Rid &-friskvårdscenter i 15 år tillsammans med två kollegor. Jag har arbetat som stallchef på polisrytteriet i Stockholm i två år. Där hade jag ansvar för hästar och stall samt utbildningen av hästar och polisryttare. I dag arbetar jag som tränare. Jag har elever mest på Värmdö men åker varje vecka till polisrytteriet och Runsten samt har helgkurser. 

Kicki Ödman

Kicki Ödman

Kicki är examinerad ridlärare SRL II, C-tränare i dressyr, dressyrdomare och har sin egna verksamhet med fokus på utveckling av ryttare och har stor erfarenhet av undervisning.

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.