Ridning och lunch

Dagkurs

I våra dagkurser ingår två ridpass á 60 min och enklare lunch med kaffe.

Vi börjar med ett ridpass på förmiddagen, äter lunch och kör ett ridpass till efter lunchen. Upplägg på ridpass görs upp med er som ryttare i grupper på upp till fyra personer.

Pris: 1 700:-/person

Anmälan

Dagkurser erbjuds endast på vardagar

Välkommen att maila din bokningsförfrågan till

bokaridkurs@wirsboherrgard.se

Varmt välkommen!

Våra tränare på helgkurser
Sofhie Hagen

Sofhie Hagen

 

Sofhie har en kandidatexamen i hippologi och har en gedigen internationell erfarenhet från både dressyr och hoppning. Sofhie kommer arbeta på Wirsbo som verksamhetschef och har mångårig erfarenhet av undervisning. 

 

ninni zazzi

ninni zazzi

Ninni är Dipl ridlärare och C- tränare i  dressyr. Min stora passion är att utbilda hästar och ryttare efter deras förutsättningar och mål. Jag arbetade många år på Värmdö Ridklubb och därefter ägde och drev jag Skärgårdens Rid &-friskvårdscenter i 15 år tillsammans med två kollegor. Jag har arbetat som stallchef på polisrytteriet i Stockholm i två år. Där hade jag ansvar för hästar och stall samt utbildningen av hästar och polisryttare. I dag arbetar jag som tränare. Jag har elever mest på Värmdö men åker varje vecka till polisrytteriet och Runsten samt har helgkurser. 

Kicki Ödman

Kicki Ödman

Kicki är examinerad ridlärare SRL II, C-tränare i dressyr, dressyrdomare och har sin egna verksamhet med fokus på utveckling av ryttare och har stor erfarenhet av undervisning.

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Nyhet kurser

Här kan du läsa mer om våra nya kurser