Låt oss ta hand om dig

Vi som jobbar här

Jessica Falk Lukkaroinen

Verksamhetschef och Ridlärare

Jag har jobbat med hästar och undervisning i hela mitt liv och på Wirsbo har jag varit verksam sedan februari 2003. Jag har tidigare tävlat i hoppning upp till 130 cm och fälttävlan 100 cm och även om jag fortfarande gillar hoppning så ligger mitt största fokus nu på dressyr. Där tävlar jag nu på MSVB nivå, men mitt mål är att nå högre. Jag älskar att utveckla både elever och hästar i ridlärans ädla konst.

År 2016 tog jag yrkesexamen för Svensk Ridlärare Level 3 och efter två tuffa provdagar har jag nu diplom för SRL 3.

Jag bor här i Virsbo med min man Tommy och våra barn, Julie och Leo. Förutom min egen häst, One of a Kind som jag tävlar dressyr med har familjen också hund och tre katter. På fritiden gillar jag att träna, umgås med familjen och ägna mig åt mitt andra idrottsintresse, innebandy.

Milly Åkerlund

Ridlärare

Jag är 25 år och har sedan juni 2017 en kandidatexamen i hippologi, där jag under mitt sista studieår inriktade mig på hästutbildning med specialisering mot dressyr.

Mitt första möte med Wirsbo var för ca två år sedan då jag gjorde min praktik. Därefter har en dröm om att en dag få jobba här alltid funnits. Och nu har jag äntligen fått den chansen. Jag har tävlat upp till MSV B dressyr och har en hel del erfarenhet av unghästar. Det bästa med mitt yrke är att få vara en del av utvecklingen hos både ryttare och hästar. Mitt mål både som ryttare och ridlärare är att hela tiden sträva efter att utvecklas och utmana för att skapa de bästa förutsättningarna för såväl elever som hästar.

När jag inte jobbar eller befinner mig på hästryggen hittar ni mig mest troligt i skogen tillsammans med min hund Freja. Jag har två hästar som bor här på Wirsbo.
Vi ses på Wirsbo!

Sanna Wallin

Häst- och stallskötare

Jag är uppvuxen med hästar och djur och jobbar som häst- och stallskötare på detta underbara ställe och har gjort de sedan januari 2012. Min viktigaste uppgift är att se till att alla hästar trivs och mår bra.

Jag bor här i Virsbo med sambo och son, har även en hund och häst.

Eric Magnusson

Häst- och stallskötare

Jag hållit till på Wirsbo sedan januari 2014 och sedan hösten 2017 som hästskötare och dressyrlärling. Mina mål inom ridsporten är att få chansen att rida höga klasser i dressyr samt att tävla och träna våra fantastiska ridskolehästar. Jag har bott i Virsbo sedan några år tillbaka tillsammans med min familj och min egen häst.

Stallplats

Vi erbjuder uppstallning för dig med egen häst.

Anläggningsavgift

Alla som vill kunna utnyttja anläggningen på egna tider behöver betala en anläggningsavgift.

Vi som jobbar här

Läs mer om oss som jobbar här.

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Dags att börja på ridskola?

Här hittar du all information om vår ridskola.

MISSA INTE ERBJUDANDEN
OCH NYHETER FRÅN OSS

Ge oss din e-postadress så får du våra bästa erbjudanden och senaste nyheter.