Ridning och övernattning på herrgård

Herrgårdskurs

En underbar helg med fantastisk ridning. 

Här bor du i den slottsliknande herrgården och njuter av förstklassigt boende, mat, dryck och en unik miljö. Här ingår boende i dubbelrum, 3 rättersmiddag med tränaren, lunch och fika fm och em. Det ingår 3 ridpass i grupp med 4 st och på fredagen är det ett enkelt självständigt ridpass för att lära känna hästen. Du bör ha god ridvana så du kan rida hästen i en bra grundform och väl i balans. Vi har hästar i olika modeller och med olika temperament men ett stort kännetecken är att hästarna är snälla, känsliga och lyhörda.

Boende
Del i dubbelrum på Herrgården eller i Sjöflygeln. Inga hästkläder på herrgården/sjöflygeln utan dessa förvaras i omklädningsrummet vid stallarna. I omklädningsrummet finns låsbara skåp, dusch och toalett

Mat som ingår
1 glas bubbel vid ankomst
Herrgårdsmiddag (fredag och lördag)
Frukost (lördag och söndag)
Lunch (lördag)
Buffélunch (söndag)
Kaffe (i kafeterian lördag fm och em. samt söndag fm

Ridpass
1 kort enskilt ridpass fredag kväll (ej instruktör) men personal finns på plats,

2 ridpass lördag och 1 på söndagen

Bastu & SPA
Ingår mellan kl. 18:00-19:00 på lördagskvällen.

 Pris: 6 995:-/person

 Anmälan

Våren 2021

bokaridkurs@wirsboherrgard.se

                               12/2-14/2   Herrgårdskurs – Tränare Kicki                               

19/2-21/2   Herrgårdskurs – Tränare Ninni

Varmt välkommen!

Våra tränare på helgkurser
Jessica Falk

Jessica Falk

Jessica är examinerad ridlärare SRL III, C-tränare i dressyroch arbetar på Wirsbo som verksamhetschef och har mångårig erfarenhet av undervisning. Har tävlat i hoppning upp till 130 och fälttävlan lätt klass men nu aktiv i dressyr på MsvA nivå.

ninni zazzi

ninni zazzi

Ninni är Dipl ridlärare och C- tränare i  dressyr. Min stora passion är att utbilda hästar och ryttare efter deras förutsättningar och mål. Jag arbetade många år på Värmdö Ridklubb och därefter ägde och drev jag Skärgårdens Rid &-friskvårdscenter i 15 år tillsammans med två kollegor. Jag har arbetat som stallchef på polisrytteriet i Stockholm i två år. Där hade jag ansvar för hästar och stall samt utbildningen av hästar och polisryttare. I dag arbetar jag som tränare. Jag har elever mest på Värmdö men åker varje vecka till polisrytteriet och Runsten samt har helgkurser. 

Kicki Ödman

Kicki Ödman

Kicki är examinerad ridlärare SRL II, C-tränare i dressyr, dressyrdomare och har sin egna verksamhet med fokus på utveckling av ryttare och har stor erfarenhet av undervisning.

 

 

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.