Ridning och övernattning på herrgård

Herrgårdskurs

En underbar helg med fantastisk ridning. 

Här bor du i den slottsliknande herrgården och njuter av förstklassigt boende, mat, dryck och en unik miljö. Här ingår boende i dubbelrum, 3 rättersmiddag med tränaren, lunch och fika fm och em. Det ingår 3 ridpass i grupp med 4 st och på fredagen är det ett enkelt självständigt ridpass för att lära känna hästen. Du bör ha god ridvana så du kan rida hästen i en bra grundform och väl i balans. Vi har hästar i olika modeller och med olika temperament men ett stort kännetecken är att hästarna är snälla, känsliga och lyhörda.

Boende
Del i dubbelrum på Herrgården eller i Sjöflygeln. Inga hästkläder på herrgården/sjöflygeln utan dessa förvaras i omklädningsrummet vid stallarna. I omklädningsrummet finns låsbara skåp, dusch och toalett

Mat som ingår
1 glas bubbel vid ankomst
Herrgårdsmiddag (fredag och lördag)
Frukost (lördag och söndag)
Lunch (lördag)
Buffélunch (söndag)
Kaffe (i kafeterian lördag fm och em. samt söndag fm

Ridpass
1 kort enskilt ridpass fredag kväll (ej instruktör) men personal finns på plats, 2 ridpass lördag och 1 på söndagen

Bastu & SPA
Ingår mellan kl. 18:00-19:00 på lördagskvällen.

Pris: 6 150:-/person

 Anmälan

Våren 2020 kurser är öppna för att boka via mail bokaridkurs@wirsboherrgard.se

Datum för våren 2020  

Herrgårdskurser

7/2 – 9/2 Herrgårdskurs

28/2 – 1/3 Herrgårdskurs

3/4 – 5/4 Herrgårdskurs 

Varmt välkommen!

Våra ridlärare
Jessica Falk Lukkaroinen

Jessica Falk Lukkaroinen

Jessica är examinerad ridlärare SRL III och arbetar på Wirsbo som verksamhetschef och har mångårig erfarenhet av undervisning. Har tävlat i hoppning och fälttävlan men nu aktiv i dressyr.

ANN-LOUISE GUSTAVSSON

ANN-LOUISE GUSTAVSSON

Ann-Louise är B-tränare Hoppning, C-tränare Dressyr och Fälttävlan, stildomare i fälttävlan. Ann Louise verkar både i Sverige och internationellt med fokus på personlig träning/coaching och mentorskap till sina ekipage.

Anna Persson lardinger

Anna Persson lardinger

Anna har arbetat med hästar och undervisning större delen av sitt yrkesverksamma liv.Dressyr är det hon brinner för och har tävlat flera hästar upp till svår klass. Anna älskar att undervisa såväl barn som vuxna och brinner för att förklara på ett enkelt vis.Anna har också två springerspaniels Bejron och Polly som är världens mysigaste och älskar stall-liv och hästar lika mycket som hon gör.Förutom hästintresset gillar Anna att träna, mode, inredning och att plocka svamp.

ninni zazzi

ninni zazzi

Ninni är Dipl ridlärare / C- tränare dressyr. Min stora passion är att utbilda hästar och ryttare efter deras förutsättningar och mål. Jag arbetade många år på Värmdö Ridklubb och därefter ägde och drev jag Skärgårdens Rid &-friskvårdscenter i 15 år tillsammans med två kollegor. Jag har arbetat som stallchef på polisrytteriet i Stockholm i två år. Där hade jag ansvar för hästar och stall samt utbildningen av hästar och polisryttare. I dag arbetar jag som tränare. Jag har elever mest på Värmdö men åker varje vecka till polisrytteriet och Runsten samt har helgkurser. 

Kicki Ödman

Kicki Ödman

Kicki är examinerad SRL II och med stor erfarenhet av undervisning. C tränare i dressyr, dressyrdomare och har sin egna verksamhet med fokus på utveckling av ryttare.

 

 

Intresserad?

Hör av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att du ska få en oförglömlig ridupplevelse.

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Dags att börja på ridskola?

Här hittar du all information om vår ridskola.

MISSA INTE ERBJUDANDEN
OCH NYHETER FRÅN OSS

Ge oss din e-postadress så får du våra bästa erbjudanden och senaste nyheter.