Ridning efter jobbet

Afternoon Ride

75 minuters ridpass för två till fyra personer. Upplägg på ridpass görs upp med er som ryttare. Efter avslutat ridpass kan ni ta en fika i vårt mysiga cafe.

Pris: 1-2 personer 850:-/person, 3-4 personer 700:-/person

Betalning sker via faktura som skickas ut till beställaren tillsammans med bokningsbekräftelse.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan.

Varmt välkommen!

Våra ridlärare
Jessica Falk Lukkaroinen

Jessica Falk Lukkaroinen

Jessica är examinerad ridlärare SRL III och arbetar på Wirsbo som verksamhetschef och har mångårig erfarenhet av undervisning. Har tävlat i hoppning och fälttävlan men nu aktiv i dressyr.

ANN-LOUISE GUSTAVSSON

ANN-LOUISE GUSTAVSSON

Ann-Louise är B-tränare Hoppning, C-tränare Dressyr och Fälttävlan, stildomare i fälttävlan. Ann Louise verkar både i Sverige och internationellt med fokus på personlig träning/coaching och mentorskap till sina ekipage.

Anna Persson lardinger

Anna Persson lardinger

Anna har arbetat med hästar och undervisning större delen av sitt yrkesverksamma liv.Dressyr är det hon brinner för och har tävlat flera hästar upp till svår klass. Anna älskar att undervisa såväl barn som vuxna och brinner för att förklara på ett enkelt vis.Anna har också två springerspaniels Bejron och Polly som är världens mysigaste och älskar stall-liv och hästar lika mycket som hon gör.Förutom hästintresset gillar Anna att träna, mode, inredning och att plocka svamp.

ninni zazzi

ninni zazzi

Ninni är Dipl ridlärare / C- tränare dressyr. Min stora passion är att utbilda hästar och ryttare efter deras förutsättningar och mål. Jag arbetade många år på Värmdö Ridklubb och därefter ägde och drev jag Skärgårdens Rid &-friskvårdscenter i 15 år tillsammans med två kollegor. Jag har arbetat som stallchef på polisrytteriet i Stockholm i två år. Där hade jag ansvar för hästar och stall samt utbildningen av hästar och polisryttare. I dag arbetar jag som tränare. Jag har elever mest på Värmdö men åker varje vecka till polisrytteriet och Runsten samt har helgkurser. 

Kicki Ödman

Kicki Ödman

Kicki är examinerad SRL II och med stor erfarenhet av undervisning. C tränare i dressyr, dressyrdomare och har sin egna verksamhet med fokus på utveckling av ryttare.

Intresserad?

Hör av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att du ska få en oförglömlig ridupplevelse.

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Dags att börja på ridskola?

Här hittar du all information om vår ridskola.

MISSA INTE ERBJUDANDEN
OCH NYHETER FRÅN OSS

Ge oss din e-postadress så får du våra bästa erbjudanden och senaste nyheter.