Så här går det till

Börja rida

Wirsbo Ridcenter erbjuder ridning på alla nivåer, för både barn och vuxna. Kontakta oss gärna för att boka en tid för att provrida. Vi har för närvarande elever från Virsbo, Surhammar, Ramnäs och Västerås och hjälper gärna till om du har önskemål om samåkning med andra ridelever.

För de yngsta erbjuder vi knatteridning. Du som förälder behöver inte ha några förkunskaper eller hjälpa ditt barn att göra iordning hästen. Det fixar våra duktiga stallvärdar!

Vid all ridning ska godkänd hjälm bäras och hakbandet skall vara fastspänt. Du har möjlighet att låna säkerhetsväst och godkänd hjälm av oss. Använd en sko/stövel med klack, som förhindrar att foten glider in i stigbygeln och fastnar. Använd bekväma kläder och byxor med få sömmar, då du annars lätt kan få skavsår. Varma vantar är skönt på vintern (ej tumvantar) och tunnare handskar skyddar mot blåsor på sommaren.

Om du får förhinder till bokad tid måste du avboka senast kl 14.00 samma dag. I mån av plats erbjuds du möjlighet att på söndagar innan kl 10.00 rida igen i en likvärdig grupp, förutsatt att det sker under samma termin.

Lycka till och varmt välkommen!

Afternoon Ride

75 minuters dressyrträning på välutbildad häst

med trevlig fikastund i ridhusets mysiga cafe efter ridpasset

Våra hästar

Här kan du läsa mer om våra fina hästar.

Dags att börja på ridskola?

Här hittar du all information om vår ridskola.

MISSA INTE ERBJUDANDEN
OCH NYHETER FRÅN OSS

Ge oss din e-postadress så får du våra bästa erbjudanden och senaste nyheter.