Börja rida

Wirsbo Ridcenter erbjuder ridning på alla nivåer, för både barn och vuxna. Kontakta oss för att få en tid där du kan provrida. Vi har elever från Virsbo, Surhammar, Ramnäs och Västerås och hjälper gärna till om du har önskemål om samåkning med andra ridelever.

För våra minsta elever erbjuder vi knatteridning.  Du som förälder behöver inte ha några förkunskaper eller hjälpa ditt barn att göra iordning hästen. Det fixar våra duktiga stallvärdar!

Du har möjlighet att låna säkerhetsväst och godkänd hjälm av oss. Vid all ridning ska godkänd hjälm bäras och hakbandet skall vara fastspänt. Använd  en sko/stövel med klack, som förhindrar att foten glider in i stigbygeln och fastnar. Använd bekväma kläder och byxor med få sömmar, då du annars lätt kan få skavsår. Varma vantar är skönt på vintern (ej tumvantar) och tunnare handskar skyddar mot blåsor på sommaren. 

Om du måste avboka din tid meddelar du det senast kl 14.00 samma dag som ridningen skulle ägt rum. På söndagar innan kl 10.00. Då har du möjlighet att  rida igen i en likvärdig grupp i mån av tid och plats. Det sker under samma termin som ridningen avbokades.

Lycka till och varmt välkommen!

Kontakta oss

Om oss

wrc

Vi vill erbjuda flexiblare former och större variation i ridundervisningen som bättre stämmer in på vårt sätt att leva idag.

Läs mer »

Ridupplevelser

160403 0501

På Wirsbo Ridcenter anordnar vi även dagkurser där det ingår 2 ridpass/dag på helger.

Läs mer »

Ridskola

undervisning

På Wirsbo Ridcenter rider du välutbildade hästar och får mycket utrymme för individuell coaching av din lärare.

Läs mer »

Ridläger

12295453 712728602162322 397271098096459588 n

Ridskolan i Virsbo ligger i natursköna Västmanland. Ett ridläger här inkluderar mycket ridning, bad, lekar och gemenskap.

Läs mer »

 

 

Kontakt

Wirsbo Ridcenter
730 61 Virsbo
070  415 77 46
info@wirsboridcenter.se

Om oss

Wirsbo Ridcenter bedriver ridskola och arrangerar träningar, ridkurser och ridläger för ryttare som värdesätter kvalitet, vacker miljö och god hästhållning.

Följ oss