Vi som jobbar här

 

Sofhie Hagen, ridskolechefSofhie

Jag är uppvuxen i brukssamhället Hallstahammar och bodde där hela min uppväxt, många timmar spenderades på den lokala ridskolan. De många åren på ridskola, från rädd sexåring till heltidsanställd ridlärare, gav mig oerhört mycket. Framför allt ett brinnande intresse som jag idag har turen att och den fantastiska möjligheten att kalla mitt yrke! Mitt engagemang inom ridsporten är inte bara riktat till den uppsuttna delen, utan även att lära andra att rida och försöka förmedla känslan med den fantastiska ridkonsten och hästhållningen. 

Efter två år som ridlärare ville jag se mer och framför allt rida mer. Jag sökte mig till hoppstall med förhoppningen om att jag där skulle få många timmar i sadeln, vilket det också blev. Jag har jobbat i professionella hopp- och försäljningsstall i Nya Zeeland och Australien. Innan studier på Hippologprogrammet (3årig universitetsutbildning på Flyinge och Strömsholm) hann jag även med att arbeta fyra månader i dressyrstall i Danmark. Åren utomlands och i skolan var utmanande men fantastiska och fick mig ännu mer säker på mitt karriärval.

Gränsen mellan fritid och yrke är mycket flytande för mig - jag jobbar ju med mitt intresse! De timmar som inte räknas som arbete tränar och tävlar jag i dressyr. Jag hoppas att under året kunna debutera Msv A med min Rubinjo och Lottas Chaplin. Jag tycker om att springa i skogen och det behövs för att orka med timmarma i sadeln. Kan förlora mig i timmar i en bok, ett underbart sätt att tillsammans med en kopp te ladda upp batterierna!  

 

Jessica Falk LukkaroinenJessica

Jag är ridlärare här på Wirsbo Ridcenter och är utbildad Svensk Ridlärare Level II. Jag har själv tävlat hoppning upp till 130 cm och Msv C dressyr. Jag drivs av kärleken till hästarna och att få elever att uppleva den härliga energi som hästarna ger. Det är en stor glädje att se mina elever, stora som små, utvecklas i ridkonsten. 

Hoppningen ligger mig närmast om hjärtat, men dressyren är ju grunden till all ridning så där finns det mycket att lära och min ambition som ridlärare är att inspirera eleverna till samma vilja och strävan efter kunskap. 

När jag inte är i stallet så umgås jag med min härliga familj. Där är det innebandy som gäller! Långa promenader med vår hund Diesel och finns det tid över är det härligt att pyssla i trädgården.

 

Sanna WallinSanna

Mitt namn är Sanna. Jag är uppvuxen med hästar och djur och jag jobbar som häst- och stallskötare på denna underbara ställe och har gjort det sedan januari 2012. Mina uppgifter är in- och utsläpp av alla hästar på anläggningen, mocka, väga upp foder och utfodra. Jag ser till att alla hästar trivs och mår bra, och att det är rent och snyggt i stallet. 

På min lediga tid tränar jag gärna, umgås med min sambo och våran hund.

 Mammaledig - tillbaka under 2017

 

 

Eric Johansson

Gårdskarl och oumbärlig allfixare från Fagersta.

Jag skruvar lite här och borrar lite där, samt rattar både traktorer och allt annat på hjul. Jag är med andra ord en fullfjädrar mångsysslare. På fritiden gillar jag att meka med bilar och i princip allt inom motorsport är kul. Det som är oslagbart är dock att umgås med min älskade dotter! 

 

Vi är kvalitétsmärkta av Svenska Ridsportsförbundet. 

Om oss

wrc

Vi vill erbjuda flexiblare former och större variation i ridundervisningen som bättre stämmer in på vårt sätt att leva idag.

Läs mer »

Ridupplevelser

160403 0501

På Wirsbo Ridcenter anordnar vi även dagkurser där det ingår 2 ridpass/dag på helger.

Läs mer »

Ridskola

undervisning

På Wirsbo Ridcenter rider du välutbildade hästar och får mycket utrymme för individuell coaching av din lärare.

Läs mer »

Ridläger

12295453 712728602162322 397271098096459588 n

Ridskolan i Virsbo ligger i natursköna Västmanland. Ett ridläger här inkluderar mycket ridning, bad, lekar och gemenskap.

Läs mer »

 

 

Kontakt

Wirsbo Ridcenter
730 61 Virsbo
070  415 77 46
info@wirsboridcenter.se

Om oss

Wirsbo Ridcenter bedriver ridskola och arrangerar träningar, ridkurser och ridläger för ryttare som värdesätter kvalitet, vacker miljö och god hästhållning.

Följ oss