Våra ponnyer

Lands Edward

Derby

* 2003 Import Tyskland mh 140 cm

Derby gillar att jobba och med sin viktbärande modell passar han fint även till vuxna. Derby har utvecklats mycket den senaste tiden. Han har tävlat och vunnit LB dressyr och hopptävlat upp till 90cm med placeringar.

 19

Höryda Alwin

* 2010 E: Rockfield Scarface U: Bjennesby Natascha mh. 146 Connemara 

Efter två månader på prov hos oss har Alwin fått en plats i allas hjärtan. Med sin söta och lite busiga uppsyn blir han stallets nya chamrör. Alwin kommer att skolas in i verksamheten medn fortsätta att utbildas av personal då han är fem år ung. Alwin älskar Wirsbo och framförallt alla nya lekkompisar han har fått i hagen. Innan Alwin kom till oss har han bott på samma gård i hela sitt liv tillsammans med tre andra ponnysar, så han har en spännande tid framför sig!

Mr Miggo

Schwedenlindes Herkules

* 2001 Import Tyskland, Welsh ponny mh 135 cm Hondo – Long Beach

Herkules är en vacker ponny med talang både i hoppning och dressyr. Herkules har ett härligt temperament men kan ibland ha en räv bakom örat och hitta på lite bus. Allt för att liva upp vardagen och sina kompisar! Herkules är tävlad LA dressyr och 80cm banhoppning

Mr Miggo

Casper

* 2004 Okänd härstamning mh 136 cm

Casper är en ädel och spänstig ponny som har mycket kapacitet i hoppning. Passar rutinerade elever som gillar att hoppa. Om Casper tycker att tempot på lektionen är för lågt han ha ta saken i sina egna händer och öka tempot men är aldrig elak eller farlig. Casper har tävlat LB dressyr och 90cm banhoppning.

Mr Miggo

Charlie

* 1992 Svensk Ridponny .mh 148 cm

Charlie har varit hos oss nästan hela sitt liv och är den som vet mest om allt som händer på gården. Charlie är en genomsnäll herre som gärna hjälper både nya elever och nya hästar till rätta. Han är alltid arbetsvillig och han älskar att hoppa. Han är tävlad LB dressyr med vinst

Om oss

wrc

Vi vill erbjuda flexiblare former och större variation i ridundervisningen som bättre stämmer in på vårt sätt att leva idag.

Läs mer »

Ridupplevelser

160403 0501

På Wirsbo Ridcenter anordnar vi även dagkurser där det ingår 2 ridpass/dag på helger.

Läs mer »

Ridskola

undervisning

På Wirsbo Ridcenter rider du välutbildade hästar och får mycket utrymme för individuell coaching av din lärare.

Läs mer »

Ridläger

12295453 712728602162322 397271098096459588 n

Ridskolan i Virsbo ligger i natursköna Västmanland. Ett ridläger här inkluderar mycket ridning, bad, lekar och gemenskap.

Läs mer »

 

 

Kontakt

Wirsbo Ridcenter
730 61 Virsbo
070  415 77 46
info@wirsboridcenter.se

Om oss

Wirsbo Ridcenter bedriver ridskola och arrangerar träningar, ridkurser och ridläger för ryttare som värdesätter kvalitet, vacker miljö och god hästhållning.

Följ oss